Over Living by Amanda

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Laat ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Amanda Stol 29 jaar oud en woonachtig in de wijk Weidevenne te Purmerend. Na jaren in de horeca- en evenementenbranche te hebben gewerkt, werd het tijd mijn droom te verwezenlijken. In februari 2021 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf ‘Living by Amanda’.

Met ‘Living by Amanda’ richt ik mij op interieur en vastgoedstyling. Vastgoedstyling, ook wel home-staging genoemd, is een beproefd Amerikaans concept. In Amerika en Engeland wordt bij woningverkoop automatisch een vastgoedstylist ingeschakeld. De vastgoedstylist zorgt ervoor dat de woning perfect gepresenteerd kan worden voordat deze de woningmarkt op gaat. Waarom een stylist bij de verkoop? Het is bewezen dat de inbreng van een vastgoedstylist bevorderlijk is voor de verkoop en uiteindelijke verkoopprijs van een woning.

In 2020 heb ik de cursus tot vastgoedstylist afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding interieurstyling en Sketch-up (3d tekenen). De woon- en interieurbranche is zo leuk en inspirerend. Elke dag is anders, het creatief bezig zijn en de afwisseling geeft mij zoveel energie. Voor mij is niets mooier dan de hele dag met interieur, wonen en styling bezig te zijn. Met al mijn creatieve passie.

 

Wat zeggen anderen over Living by Amanda?

Klantervaringen