page-header

Vastgoedstyling

Er komt behoorlijk wat kijken bij de verkoop van een woning of bedrijfspand. Na alle voorbereidingen en geregel wil je vooral voorkomen dat je kostbaar goed onnodig lang te koop staat. Dan blijkt dat een goede presentatie ook een belangrijk element is voor het realiseren van een vlotte en succesvolle verkoop. 

Als gecertificeerd vastgoedstylist breng ik elke omgeving tot ultieme bloei en weet ik het uiterste uit elke ruimte te halen. Ik weet als geen ander hoe een woning met de juiste indeling en stijl in de markt te zetten. Daarmee realiseer ik een soepelere en snellere verloop van de verkoopfase, met de meest lucratieve verkoopprijs. 

Met vastgoedstyling, ook wel verkoopstyling genoemd, wordt de woning verkoopklaar gemaakt. Hoe sneller een grote groep potentiële kopers wordt bereikt, hoe beter de onderhandelingspositie.

De eerste indruk van een potentiële koper begint bij het kijken van foto’s op het internet. Living by Amanda zorgt ervoor dat deze foto’s en video’s tot het uiterst mogelijk uitnodigend zijn. Een eerste indruk bij potentiële kopers kun je nooit veranderen en is dus cruciaal.

Wanneer een afspraak voor een bezichtiging is gepland dan mag er op worden gerekend dat de potentiële kopers in de tussentijd de foto’s goed bekijken op het internet. Waar het oog van deze koper naar toe trekt, waar naar gekeken wordt en hoe hierop valt in te spelen?

Elke woning is uniek, elke ruimte heeft een eigen karakter. Met mijn kennis van styling zit ik vol tips waardoor het verkopen van uw huis of bedrijfspand zelfs leuk wordt. Ik werk volgens de hands-on aanpak, dus mag je rekenen op een effectieve aanpak bij het verkoopklaar maken.

Enthousiast geworden? Ik help je graag!

Neem contact op

Heb je nog vragen dan kun je altijd contact met me opnemen door te bellen of te mailen:

+31 6 14 74 04 05
info@livingbyamanda.nl

 

Enthousiast geworden?
Dat begrijpen we! Neem vrijblijvend contact op via ons contact formulier