Tarieven

Vrijblijvend gesprek
Gratis

Tijdens een intakegesprek kijken we samen waar ik precies mee kan helpen. We kunnen met alle trends mee gaan, maar het belangrijkste is dat jouw huis je thuis is, waar je je fijn voelt, die sfeervol is, en helemaal naar je smaak is.

Na het intakegesprek ontvang je een adviesrapport en offerte.

 

Contact
INTERIEURSTYLING
Vanaf
60

Een moeilijk proces wanneer het aankomt op interieur? Heb je twijfels over welke aankopen wel gaan passen in het interieur? Dat alles met elkaar matcht?

Het kan vaak lastig zijn om de juiste ideeën te vertalen naar een prachtig interieur. Het voelt dan nog niet ‘af’ en er mist sfeer. Maar je weet niet hoe dit aan te vliegen of je komt er niet helemaal uit.

 

Contact
VASTGOEDSTYLING
Vanaf
60

Er komt behoorlijk wat kijken bij de verkoop van een woning of bedrijfspand. Na alle voorbereidingen en geregel wil je vooral voorkomen dat je kostbaar goed onnodig lang te koop staat.

Dan blijkt dat een goede presentatie ook een belangrijk element is voor het realiseren van een vlotte en succesvolle verkoop.

 

Contact

Veelgestelde vragen

Vastgoedstyling hoeft niet veel tijd te kosten, soms is het al voldoende om te schuiven met de bestaande meubelen zodat de optimale zichtlijnen en de focuspunten van het huis goed zichtbaar zijn. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat er meer nodig is, bijvoorbeeld als het huis gedateerd is of zelfs helemaal leeg staat. 

Zowel vastgoedstyling als interieurstyling is mogelijk voor ieder budget.
In mijn adviesrapport beschrijf ik wat je zelf zou kunnen uitvoeren.
Hierdoor kunnen de kosten relatief laag blijven.